Výjimečné e-skládačky MATE

Elektrická skládačka MATE je výjimečná značka, která nabízí rychlý a efektivní způsob dopravy ve městě i na venkově. Bez zátěže na životní prostředí a přeplněné silniční komunikace. Bez kompromisů. Poznej svět Mate Bike. Jdi kam chceš. A pak ještě dál.

Čistý, minimalistický design, kterému kraluje praktický LCD display odolný vůči vodě a prachu. Ergonomická konstrukce, elegantní řazení a spolehlivé brždění zaručují bezpečnost každé jízdy. Extrémně výkonná, rychle dobíjecí lithiová baterie umožňuje bezstarostnou jízdu až do vzdálenosti 120 kilometrů. Vyladěné řízení, skladatelné pedály a tučné pneumatiky s minimálním rizikem defektu. 

Elektrická skládačka MATE se dělí na dvě kategorie. První je řada MATE City a druhá je MATE X.

MATE City je vrchol v cyklistické všestrannosti, který jistě dodá vášemu každodennímu životu vzrušení – a to vše, aniž byste se zapotili, pokud se rozhodnete. Snadno skládací, lehký a nabitý inteligentními funkcemi, jako je plné odpružení, kotoučové brzdy, výkonný motor, baterie s dlouhou životností a pneumatiky do každého terénu. Pěkně zabalené v zábavném, užitkovém designu.

Celoodpružený, skládací e-bike s výkonnou baterií model 250W (468Wh), s dojezdem až do 80km, model 500W (504Wh), s dojezdem až do 60km se kterým si užijete skvělou jízdu nejen po městských silnicích. Balení (váha balení 29kg, rozměry d.130 x š.26 x v.60cm), samotné kolo má rozměry d.160 x š .57 x v.108cm, rozměry kola po složení jsou d.90 x š.40 x v.68cm. Kolo s váhou 22kg má nosnost až 130kg.

MATE X  v závislosti na výběru vás čeká nadupaný skládací e-bike s výkonem 250W či 750W a dojezdem až do 120km. O vaši orientaci a bezpečnost ve večerním terénu se postará přední světlo a zadní světlo se směrovkami (nejsou součástí balení). Součástí balení je páčka plynu.

 

Samotné kolo má rozměry d.180 x š.65 x v.124cm, rozměry kola po složení jsou d.103 x š.56 x v.78cm. Kolo s váhou 29kg má nosnost až 150kg.

Pozor: Při výběru vašeho MATE X myslete na to, že verzi s výkonem 750W je možné používat pouze mimo silniční komunikace.

 

Dovozcem těchto pozoruhodných elektrických skládaček je firma MATE BIKE SK S.R.O.

Na prodejně máme v tuto chvíli testovací model a již brzy budeme mít modely jak City tak X.