Proč si půjčit elektrokolo

Nákup elektrokola není zrovna lacinou záležitostí, a ne každý dosáhne na koupi nového elektrokola. Proto je tady alternativa v podobě půjčoven elektrokol. Elektrokolo si můžete půjčit na jeden den, víkend nebo několik dnů.

Důvody proč si půjčit elektrokolo můžete mít několik. Jeden z důvodů může být koupě nového elektrokola. A abyste nekupovali zajíce v pytli, půjčíte si elektrokolo. Nejen, že si elektrokolo otestujete, než koupíte nové, ale užijete si i spoustu zábavy.

Mezi další důvody patří určitě ty zdravotní. Pokud jste po operaci kyčle, kolene nebo jiného pohyblivého aparátu, je elektrokolo skvělým sportovním načiním. Tuto pohybovou aktivitu si chválí fyzioterapeuti i cévní lékaři. A konečně jeden z nejčastějších důvodů je dovolená. Kdy už cítíte, že chcete dojet dál a podívat se kam byste se na běžném jízdním kole nedostali.  Prostě si chcete cyklistiku užít jiným způsobem. Nebo si chcete zařádit v lesích a při sjezdech.

V dnešní době si můžete půjčit jak kola městská nebo treková tak také horská či krosová. Naše půjčovna Vám nabízí přesně takové možnosti. Včetně stylových elektrokol od výrobce BESV nebo Italjet. K půjčení Vám stačí vratná záloha a dva doklady. Více se dozvíte ZDE.