CRUSSIS modely 2022

Nejočekávanější událostí na našem trhu s elektrokoly bylo jednoznačně letošní představení kolekce modelů pro rok 2022 českých elektrokol výrobce CRUSSIS. 

Elektrokola Crussis si vybudovala velmi pevnou pozici na českém trhu ve spolupráci s ambasadorem J. Jágrem a nepřehlédnutelnými barevnými designy svých modelů. S radostí můžeme napsat, že výrobce odvedl pěkný kus práce. Opět Vás zaujmou líbivými designy a velkým výběrem baterií včetně vysoko kapacitních.

Crussis pro rok 2022 má v plánu vyrobit skoro 60.000 ks elektrokol. Opět zůstává u svých barevných kombinací i když v nové kolekci objevují neutrálnější a serióznější barvy. Samozřejmě výrobce nezapomněl na ženy a jejich oblíbenou růžovou barvu.

 

 

Český výrobce elektrokol má u svých modelů skvělý poměr mezi cenou a výbavou. Dokladem budiž zdražení o pouhých 5 % oproti konkurenci, která zdražila zhruba v průměru o 10 až 15 %. Ovšem je nutné podotknout, že se ceny nedají bohužel garantovat. Trh je bohužel velmi nestabilní, a to včetně cen za dopravu komponentů z Asie.

 

Nové modely výrobce Crussis si můžete prohlédnout zde.

Krátké vysvětlení popisu názvu modelů elektrokol Crussis. Například model e-Guera 11.7 S.

 

 

Popis označení kapacity baterií.

 

 

Již brzy na našich webových stránkách najdete modely 2022 výrobce Crussis.