Repase v Zeus Bike

Repase v Zeus Bike

Výroba, nebo repasování baterie do elektrokol se zárukou 24 měsíců!

Našli jsme pro Vás dodavatele, který repasuje, případně vyrábí baterie pro všechny druhy elektrokol.  Výrobce používá výhradně články Sanyo, Panasonic, Sony a LG. Při repasi dochází vždy k navýšení kapacity ( zákazník ví a odsouhlasí cenu před provedením repase ). Použitím kvalitních vysokozátěžových článků vyrobí výrobce profesionální baterii s maximálním dojezdem a dlouhou životností.

Garantujeme výrobu a repasování baterie v ČR, apelujeme a doporučujeme - nekupujte baterie vyrobené v Číně. Pokud se rozhodnete pro jinou společnost, dbejte na výrobu baterie v České Republice a to především z důvodu bezpečnosti. Baterie vyráběné v Číně nepodléhají přísným normám platným v EU. Proto je materiál použitý pro výrobu baterie výrazně méně kvalitní oproti materiálu používaným v ČR, případně EU. Při každém nákupu baterie požadujte písemně kde byla baterie vyrobena, z čeho, jaká je záruka a hlavně na co všechno se záruka vztahuje. Více na REPASE.

Záruka na funkčnost baterie je spočítána právě na největší zátěž, abychom mohli garantovat zbytkovou kapacitu. Při běžném používání baterie např. do elektrokola, kdy baterie pracuje převážně v teplých měsících, má po dvoletém používání zpravidla cca 70% kapacity. V záručním listu garantujeme minimálně 15%. Chráníme se tak extrémně zatěžovaným bateriím, protože stejný záruční list dostává naprosto každá vyrobená baterie a nelze zbytkovou kapacitu garantovat u každé baterie jinak.

 Výrobce vyrábí či repasuje baterie pro elektrokola Bosch, KTM, Yamaha, Apache, Shimano, Giant, Ghost, Lapierre a další. Je možné, že jste tady název Vašeho kola nenašli, ale baterii na něj vyrobíme nebo z repasujeme zcela jistě. Z důvodu, kdy každý výrobce používá jiný typ článků, jiný počet a způsob uložení - je velice obtížné určit cenu za repasování baterie bez možnosti baterii vidět alespoň na fotografii. Pokud ji vyfotíte a zašlete na informační mail info@zeusbike.cz, ozveme se Vám zpět spolu s cenovou kalkulací na několik variant síly baterie. 

Spokojenost zákazníka - o tu nám jde především.