Testovací dny se Specialized

Všemi oblíbená akce Test the Best je opět tady!

A jak to vlastně celé funguje? V odkazu kalendář akcí na stránkách Specialized si vyberte akci "SPECIALIZED TEST DAYS - ZEUS BIKE 2024".
Hned jakmile SPECIALIZED spustí registrace na akci, tak se můžete zaregistrovat a poté už jen dorazit otestovat Vaše vysněné kolo Specialized! Věříme, že tou nejlepší věcí je osobní zkušenost!

Mezi výrobci elektrokol vyniká značka Specialized, která se neustále snaží inovovat a přinášet svým zákazníkům špičkové produkty. Jedním z přístupů, kterým Specialized získává důvěru svých zákazníků, jsou testovací dny. 

Vyberte si testovací elektrokolo a přijďte si ho vyzkoušet!

VYBRAT TESTOVACÍ ELEKTROKOLO
Testovací dny se Specialized v Zeus Bike
Testovací dny se Specialized v Zeus Bike

Testuj Levo SL

Lehké a výkonné!

Jezdi, testuj, zkoušej!

Testovací dny jsou výjimečnou příležitostí pro milovníky cyklistiky, aby si vyzkoušeli elektrokola Specialized v reálných podmínkách. Umožňuje zákazníkům nejen vidět, jak se dané elektrokolo chová na silnici nebo v terénu, ale také jak se s ním cítí a jak odpovídá na jejich potřeby a preference.

Testovací dny s elektrokoly Specialized nabízejí více než jen možnost vyzkoušet si produkty této značky. Jsou to události, které propojují zákazníky s odborníky, podporují komunitu cyklistů a přinášejí nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Testovací dny se Specialized v Zeus Bike