QAYRON - test modelu Fatal eFS Q

Věříme, že jste zaznamenali novou značku QAYRON v našem portfoliu elektrokol. Dnes bychom Vám rádi představili rovnou to nejlepší, co výrobce v elektrokolech nabízí. Model Fatal eFS Q, pojďme se na něj podívat blíže.

 

Redaktoři magazínu Cykl.cz podrobili tento e-bike testování. Vrcholný model od Qayronu hodnotili redaktoři internetového magazínu zcela výstižně citujeme „ E-bike pro zábavu v každém terénu“ a pod to se rádi podepíšeme. Pokud Vás zajímají podrobnosti testu, hodnocení si můžete přečíst zde.

 

Model má středový motor Shimano DU E8000, který důvěrně známe a máme vyzkoušený i pro naše 3D těla ?. Fatal eFS Q je hravý a sportovní e-bike, díky ne-integrované baterii jde o lehký e-bike. Sice se najde spousta odpůrců „bradavice“ na rámu, nicméně za nás je to krásné sportovní elektrokolo a na víc plně funkční. Fatal je elektrokolo, které Vám bude sedět mezi nohama, ovládání a poslušnost je ukázková. Jde o naše první dojmy, ale můžeme jen souhlasit s redaktory z Cykl.cz. Přejeme pěkné čtení a neváhejte přijít k nám na prodejnu si tento model vyzkoušet.