Prodávané značky – CRUSSIS

Český výrobce elektrokol a koloběžek je na trhu už nějaký ten pátek. I tak se najdou klienti, kteří tohoto výrobce neznají. Pojďme si tedy něco říct o tomto pražském výrobci.  Myšlenka týmu zapálených cyklistů, jak se výrobce na svých stránkách prezentuje, na elektrokolo vznikla v roce 2012. Od myšlenky ke skutku uběhl pouze jeden rok a elektrokolo Crussis bylo na světě.

 

V dubnu 2013 na výstavě ForBikes výrobce představil celou flotilu elektrokol. O půl roku později již byla elektrokola k dostání na stovce míst v České republice a během dvou let se stal jedním z hlavních hráčů na poli e-biků u nás.  Výrobce osazuje svá elektrokola známými a kvalitními výrobci komponentů pro elektrokola. Ať už zmíníme Japonské Shimano či Americký Sram. O odpružení se většinou stará Suntour nebo RockShox. Baterie dodává Panasonic a motory výrobce Bafang nebo Bosch. Nesmíme opomenout ani výrobce Tektro. Prostě Crussis spolupracuje s těmi nejlepšími výrobci v oboru.

Crussis rozhodně neusedá na vavřínech a neustále vylepšuje nejen svoji pozici na trhu, ale i kvalitu a šíři sortimentu. V roce 2015 Crussis otevřel novou vlastní výrobní linku kol s kapacitou 8000 kusů kol ročně s možností navýšení až na 20.000 kusů. A v témže roce spustil také výrobu koloběžek.

V dnešní době se výrobce pyšní i vlastní řadou doplňků jako helmy, brýle, oblečení, světla, zámky. A to samozřejmě vše v barevných kombinacích ladících s elektrokoly. Tím jsou vlastně elektrokola Crussis pověstná, svojí barevností.

Není žádným tajemstvím, že výrobce marketingově podporuje Jaromír Jágr. Naše a mezinárodní sportovní ikona a hokejová legenda. Kampaň běží naplno od jara 2019. Na veletrhu FOR BIKES 2019 Crussis za přítomnosti Jaromíra Jágra představil nejen limitovanou edici e-biku Jágr 68, ale také dvě zbrusu nové řady elektrokol. „Desítkovou“ řadu na středových elektromotorech Bosch a „osmičkovou“ řadu se středovým motorem Bafang Max drive, řazením Shimano SLX a vzduchovou vidlicí RockShox. V současné době pro sezónu 2021 výrobce osadil svojí osmičkovou řadu italskými motory Oli, které používá například značka Bianci.

 

 

Ať už jste příznivci křiklavých barev či nikoliv, jedno se musí českému výrobci nechat. Jejich nadšení a vylepšování nebere konce a každý rok přijdou s nějakou inovací. Držme tedy výrobci palce, aby nasazené tempo vydrželo.