Novinky 2022 u Specialized

Výrobce Specialized představuje v tomto roce novou řadu Turbo TERO. Univerzálnost tím by se dala charakterizovat nová řada elektrokola Turbo Tero.

40 let výroby horských kol, která získala tituly mistrů světa, je zakódováno v DNA každého modelu Turbo Tero. Pokud hledáte horský ebike, na kterém chcete každodenně trávit čas například cestou do práce a o víkendu výletovat, je Turbo Tero správná volba. Ovladatelnost, manévrovatelnost a schopnosti horského kola fungují stejně dobře v městských ulicích jako na trailech. Vzpřímená jízdní pozice umisťuje jezdce mezi kola a zajišťuje optimální kontrolu, což vede k vyváženému a jistému ovládání bez ohledu na terénní výzvy, které se vám postaví do cesty.

Specialized připravil tuto řadu horských elektrokol, která se vyznačuje pevným rámem s integrovanou baterií a novým typem středového pohonu od německé firmy Brose, což je dlouholetý dodavatel a výrobce jeho pohonů pro modely Turbo Levo, nicméně zde se objevují motory v designu Brose, vybavené speciálně vyladěným software od Specialized a osazeny jsou dvě kapacity baterií. Model dostal rovněž nový systém jeho ovládání. Komponenty Tero jsou přizpůsobeny tak, aby zlepšovaly kontrolu a zvyšovaly jistotu. Agresivní, ale hladce odvalující se 29" kola s 2,3" plášti Ground Control nabízejí dostatečnou trakci v každé situaci, kotoučové brzdy SRAM poskytují silný brzdný účinek, 110 mm zdvihu předního odpružení usnadňuje jízdu po trailu a teleskopická sedlovka je tu pro případy, kdy se potřebujete v technických terénních situacích opravdu vyřádit.

Jízdu ve městě a funkční užitek jsou vylepšeny o přehledný a snadno ovladatelný barevný displej TCD2, integrované osvětlení LED, dostupné úchyty na nosič a blatníky DRYTECH. Ovládací displej, na designovaný přímo pro tento model, zůstává barevný a je velice dobře čitelný díky své velikosti. Systém pohonu si navíc ponechává možnost dálkové komunikace s aplikací v mobilním telefonu a to včetně možnosti systém velice snadno upgradovat samotným uživatelem bez nutnosti kolo odvážet do servisu.

Ať už se vydáte na průzkum mimo mapu, nebo jen vezete nákup, Tero vám dává možnost jezdit, kde chcete a jak chcete a bez omezení. 

Naše nabídka modelů od Specialized se bude rozšiřovat dle dodání od výrobce. Více o modelu na SPECIALIZED