Senzor pádu ANGi

Nejlepší společník pro cyklisty samotáře. Jezdíte sami, a nechcete každých 5minut volat ženě, že jste v pořádku?

ANGi od výrobce elektrokol Specialized je právě pro tebe! Můžete si zkrátit cestu v lese a nemusíte se bát, že si nezavoláte pomoc, když byste v horším případě sami nemohli vzít mobil do ruky. 

ANGi je speciální čip s gyroskopickým akcelerometrem, který s aplikací od Specialized pro chytré telefony dokáže, co vy sami v případě vážné nehody nezvládnete, zavolat pomoc.

Čip detekuje potenciální nehodu díky prudkému otřesu. Když čip vyhodnotí, že by mohlo jít o nehodu, zazní zvukový signál a začne odpočet časového intervalu, během kterého byste měli mít dostatek času zareagovat a stopnout odpočet, aby aplikace nealarmovala vaše známé. Odpočet lze nastavit od 15 vteřin do 90 vteřin. Pokud odpočet nestopnete, aplikace kontaktuje (SMS/emailem) vaše tísňové kontakty s vaší poslední známou polohou. Když si před jízdou nastavíte předpokládaný čas návratu, a nedodržíte jej, aplikace odešle zprávu s poslední známou polohou i přes to, že nemáte mobilní signál.

V aplikaci Specialized Ride jsou i jiné než bezpečnostní funkce. Můžete sdílet své vyjížďky s ostatními, svým tísňovým kontaktům dát vědět, že vyjíždíte, a pokud budete chtít, mohou také sledovat vaši jízdu v reálném čase. Navíc cena senzoru ANGi není nijak závratná.

-          Senzor ANGi může být použit na všech helmách, která splňují kritéria instalace. Více zde

-          První zařízení, které vás chrání před, v průběhu i po nárazu.

-          Zahrnuje celoživotní předplatné aplikace Specialized Ride.

-          Hmotnost sensoru 10g včetně baterie 2032

-          Výdrž baterie 6 měsíců

-          Cena senzoru ANGi 1.299,- Kč

 

Budeme doufat, že sensor nebudete potřebovat, přesto jej doporučujeme vozit. Náhodné nehodě, se vždy nemusíte vyhnout.

 

ANGi Crash Sensor zakoupíte u nás v ZEUSBIKE