Představujeme Italskou značku THOK

Nejprve snad proč právě THOK? Jednoduše ta elektrokola jsou prostě božská, stejně jako my. Výrobci se podařilo spojit Italský design s precizní geometrií a funkčností. No a protože jsme blázni do designu dlouho jsme neváhali. Ještě když jsme THOKy vyzkoušeli bylo rozhodnuto. Dovolte nám představit THOK.

Příběh společnosti je nerozlučně spjat s příběhem jejích zakládajících partnerů. THOK se bezpochyby může pochlubit vynikající DNA. Posuďte sami, Stefano Migliorini, mistr světa v BMX, DH Pro. První italský cyklista, který byl součástí oficiálního amerického týmu a jel na okruhu DH World Cup Circuit .

Livio Suppo, mýtický technický šéf týmu HONDA v MOTOGP. Byl u několika titulů mistrů světa s jezdcem Stonerem a týmem DUCATI nebo také s legendárním Marquezem a týmem HONDA HRC. Prostě odborník na svět závodění s vášní pro rychlost, výkon a inovace.

Výrobce THOK se zaměřuje u svých elektrokol na výkon, plynulost šlapání, geometrii v zatáčkách a trakci do kopce. Výrobce nabízí e-bikerům vysoce kvalitní elektrokola, která jsou inovativní, výkonná a snadno ovladatelná. To samo o sobě vybízí ebikery k překročení svých limitů a zároveň THOK nabízí zábavu a bezpečnost.

Jak říkají v THOKu pohání nás vášeň pro elektrokola a jedna z podmínek pro práci u tohoto výrobce je být cyklistou. V THOKu vyrábějí taková elektrokola, na kterých chtějí sami jezdit. K zajímavosti patří, že THOK je úzce spjat s výrobcem motorek značky DUCATI. A pro ně vytvořil překrásnou sérii elektrokol pod logem Ducati

Věříme, že Vás přesvědčí kvality a vlastnosti tohoto výrobce. Přijďte se sami přesvědčit k nám na prodejnu. Rádi Vás s touto značkou osobně seznámíme. Nebo se podívejte na naše webové stránky, klikni THOK.