Speciální Akce v době Nouzového stavu

AKCE UKONČENA!

 

Milí zákazníci, v současné nelehké době pro nás pro všechny se snažíme i nadále jak jste u nás zvyklí o lidský a profesionální přístup. Jak jste již zaznamenali zavedli jsme pro Vás mimořádné akce. Ty by měli zpříjemnit nejenom Váš nákup, ale i současnou situaci v naší zemi. To vše pro Vás zcela bezpečně.

 

Mimořádné akce Zeus Bike:

  • Doprava elektrokol k Vám domů do 30 km od prodejny zdarma
  • Doprava servisovaných elektrokol k Vám domů do 30 km od prodejny zdarma
  • Otvíráme prodejnu jako výdejní místo
  • Elektrokolo převezmeme i vydáme před prodejnou

Tuto mimořádnou akci zavádíme do odvolání a vše s maximálním důrazem na hygienu.

Nakupte prostřednictvím našich webových stránek a využijte k tomu náš formulář, nebo /br> e-mail info@zeusbike.cz a v neposlední řadě přes náš telefon 721321234. Co to všechno konkrétně pro Vás znamená.

DOPRAVA ZDARMA

Od teď zavádíme dopravu zdarma! Opravdu úplně zdarma do vzdálenosti 30 km od naší prodejny. Stačí u nás nakoupit prostřednictvím webových stránek a užijte si tuto jedinečnou šanci bez ohledu na hodnotu elektrokola.

DOPRAVA ZDARMA SERVISOVANÝCH ELEKTROKOL

Pokud si u nás objednáte servis Vašeho elektrokola, jakmile budeme mít servis hotový, po domluvě zdarma přivezeme Vaše elektrokolo. Pokud máte na servis více jak dvě elektrokola, přijedeme si pro ně a opět zcela zdarma. Užijte si tuto jedinečnou nabídku pro Vás.

VÝDEJNÍ MÍSTO

Naše prodejna se tímto stává výdejním místem prodeje přes internet a dalšími vzdálenými prostředky. Jednoduše to znamená, že prodejna od teď bude fungovat jako výdejní místo, kde si můžete vyzvednout Vaše objednávky.

PŘEVZETÍ A VYDÁNÍ ELEKTROKOLA

Na našem výdejním místě (prodejna Zeus Bike) si můžete převzít Vámi objednané / servisované elektrokolo nebo doplňky přes internet a dalšími vzdálenými prostředky jako je e-mail či telefon.

Otevírací doba výdejního místa: PONDĚLÍ–PÁTEK 10:00 - 15:00! 

Výdejní místo: Jesenická 410, Dobřejovice

E-mail: info@zeusbike.cz

721321234

Rozvážet bude možné na základě osobní domluvy. Podrobnosti vám rádi sdělíme na uvedených kontaktech.

Prosím nezapomeňte dodržovat nařízení vlády, chráníte tím nejen sebe, ale i ostatní. Mějte zakrytý obličej pomocí roušky, šátku či šály. Chraňte svoje oči a ruce. Přejeme Vám všem, aby nouzový stav trval co nejkratší dobu. Abyste byli zdraví a plný sil a mohli jste se zase brzy naplno věnovat jízdě na elektrokole nebo tomu co máte rádi.

Jsme v tom společně! Děkujeme Vám za Vaši podporu! David a Michal Váš Zeus Bike.