Nová Česká značka elektrokol v Zeus Bike

Představujeme Vám novou Českou značku elektrokol od společnosti Bp Lumen, která vyrábí další úspěšnou značku elektrokol Apache. Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout parádní elektrokola se skvělou výbavou a cenou. Výrobce na svých webových stránkách uvádí mimo jiné, že staví kola která je baví. A to můžeme potvrdit !!!

 

Dále citujeme přímo výrobce: Našim velkým přáním bylo vyrábět kola tak, jak je chceme my. Kola, která nás baví a jsou připravena nabídnout ty pravé bikové zážitky. Přejeme si, aby naše kola otevřela dveře každému, kdo se chce vrhnout do tohoto úžasného světa horských kol. Do světa, kde se jízda na kole stává každodenní radostí a spojuje lidi z celého světa. Zapomeňte na nedotáhlá řešení, modely Qayron kladou důraz na svoji funkčnost, kterou každý jezdec ocení.

 

Jezdit mohou všichni a to hned. Naše řada trailových kol nabízí skvěle vyvážené modely, kde si ten pravý stroj najdou jezdci všech úrovní. Vyberte si vhodný model, který odpovídá vašemu stylu ježdění. Zvolte specifikaci, která odpovídá vašim zkušenostem a vyražte si užít své první kilometry. Modely Qayron kladou důraz na kvalitní osazení a vždy vám nabídnou odpovídající a často vyhledávanou výbavu na traily. Naše kola dostanete s pečlivě vybíraným osazením, které skutečně funguje na úrovni, kterou očekáváte a nebude vás omezovat. Tady my nikdy šetřit nebudeme a proto jsou naše kola skutečně připravená nabídnout vám maximální zážitek z jízdy od úplného začátku, konec citace.

 

Věříme, že QAYRON bude úspěšná značka sportovních elektrokol a vážíme si toho, že můžeme prodávat tak skvělá elektrokola. Přijďte se přesvědčit k nám do prodejny na vlastní oči. Rádi Vás uvidíme a představíme Vám tuto novou značku.