Mapa nabíjecích stanic

Nabíjecí stanice Powerbox.one je nabíjecí stanice pro většinu typů baterií elektrokol.

Aktuálně Powerbox.One nabíje cca 92% všech typů elektrokol na českém trhu. Výkon každého vestavěného nabíječe je 4A (nejvyšší výstupní napětí 42 V). Jsou použity značkové průmyslové nabíječe certifikované pro použití se všemi bateriemi elektrokol. Funguje i pro systémy s oboustrannou komunikací: Bosch e-bike, Shimano STePS. 

 

Nabíjení baterie s kapacitou 400Wh z 30% na 70% kapacity bude trvat cca jednu hodinu.

Spotřeba elektrické energie pro nabíjení elektrokol je zanedbatelná, činí cca 0,5 -1 Kč za jedno nabití. Powerbox.One proto nemá systém placení za využívání nabíječky.Nabíjecí stanice Powerbox.One je přímo určen k venkovní instalaci, má krytí IP54 proti stříkající vodě, prachu i ochranu proti vandalskému poškození. Nabíječka je trvale umístěna na fasádě objektu nebo na sloupku s vyvedeným napájením 230V. Nabíjecí box Powerbox.One lze instalovat i v interiéru (například v garážích nebo cyklo-boxech firmy).

 Seznam míst kde si můžete nabít své elektrokolo naleznete na odkazu MAPY.

Powerbox.One nepotřebuje žádné zvláštní jištění ani přípravu speciální elektroinstalace (doporučený jistič je 16 A). Není vyžadována samostatná revize. Zařízení má homologaci EZÚ - Elektrotechnického zkušebního ústavu.